Η ιστορία μας

Απ’ το 1905 μέχρι σήμερα…

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας ήταν και παραμένει, πως το κόσμημα είναι ένα καλλιτέχνημα, ένα χειροποίημα που κλείνει μέσα του όχι μόνο την καλλιτεχνική αλλά και την συναισθηματική αξία που είναι πάντα πιο σημαντική. Ένα κόσμημα διηγείται την ιστορία, τις όμορφες στιγμές, τα αξέχαστα γεγονότα, τις γεννήσεις, τους γάμους, τη ζωή κάθε οικογένειας και με την έννοια αυτή αποτελεί ανεκτίμητη αξία που δικαίως κερδίζει τον σεβασμό από όλους.
Με αυτή τη φιλοσοφία κινούμαστε και σήμερα προσπαθώντας να χαράζουμε στη μνήμη σας με ανεξίτηλα πολύτιμα σημάδια, τους σταθμούς της ζωή σας. Εκθέτουμε την προσωπική αισθητική μας άποψη στο κόσμημα και στο αντικείμενο, με τη φιλοδοξία τα αντικείμενα αυτά να αποτελέσουν την προσωπική σας επιλογή για τις ευχάριστες στιγμές και περιστάσεις της ζωής σας.

Το να τα καταφέρουμε δεν είναι απλά μια ικανοποίηση και μια ανταμοιβή για μας. Το κύριο κίνητρό μας είναι να καταφέρουμε να συνεισφέρουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη ποσότητα χαράς και συγκίνησης στα γεγονότα που σημαδεύουν τη ζωή σας, αντλώντας και μείς κατ’ αυτό τον τρόπο από σας μια μικρή μερίδα συμμετοχής στη χαρά σας αλλά και συγχρόνως μια επιβράβευση για τη δική μας προσπάθεια.

Αυτή πιστεύουμε πραγματικά είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top