Δαχτυλίδια και ποια ταιριάζουν στα δάχτυλά μας

Η επιλογή του σωστού δαχτυλιδιού για τα δάχτυλα σας μοιάζει πολύ με την επιλογή του σωστού μαγιό για τη σιλουέτα σας. Κάθε γυναίκα έχει δάχτυλα με μοναδικό σχήμα και μέγεθος και μπορεί αυτά να είναι κοντά, μακριά, λεπτά ή φαρδιά. Αν έχει τύχει να δοκιμάσετε δαχτυλίδια θα διαπιστώσατε γρήγορα ότι δεν φαίνονται όλα τόσο κολακευτικά στο δάχτυλό σας όσο περιμένατε. Αν δεν γνωρίζετε ποια δαχτυλίδια ταιριάζουν στα δάχτυλα σας, με λίγη καθοδήγηση θα μπορέσετε να περιορίσετε τις επιλογές σας και δεν θα χρειαστεί να περάσετε ώρες δοκιμάζοντας δαχτυλίδια. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί πάντα θα υπάρχει ένα στυλ και σχήμα δαχτυλιδιού που θα ταιριάζει στον τύπο του δαχτύλου σας, κολακεύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά του και καλύπτοντας τα στοιχεία που δεν σας αρέσουν.

Είτε πρόκειται να επιλέξετε μόνη σας είτε προσπαθείτε να καθοδηγήσετε διακριτικά (ή και όχι) τον σύντροφό σας, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω δείκτες για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας και να βρείτε το πιο κολακευτικό δαχτυλίδι για το δικό σας μοναδικό σχήμα και μέγεθος δακτύλου.

Οι δείκτες αυτοί αφορούν όχι μόνο το μονόπετρο δαχτυλίδι του γάμου σας αλλά και οποιοδήποτε άλλο δαχτυλίδι επιλέξετε για την συλλογή σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top